Kiválasztott címke: Gasztronómia, találatok száma: 5

Forradalom a konyhában

„Náluk mindig az az érzésem, hogy nemcsak ételt kapunk, hanem egy életérzést; remélem, ez a könyvön keresztül minél több magyar család életébe is beköltözhet" – szólt a kötetről Lévai Anikó.

Fánk-fanokat várunk!

Egy bő hét múlva, azaz 2016. február 11-én csütörtök este 17.00 órától a budapesti Kódex Könyváruház (1054 Budapest, Honvéd u. 5.) újra várja a gasztronómia, pontosabban a fánkok szerelmeseit

Könyvvásár Lipcsében

Magyarország az idén is önálló nemzeti standdal jelentkezik, a megjelenést az utóbbi évekhez hasonlóan a Balassi Intézet Publishing Hungary programja keretében a Collegium Hungaricum Berlin dolgozta ki

Spanyol győzelem a Kódexben

Lajos Mari szakácskönyvéből az első példány óta (amely akkor hetvenezer példányban jelent meg, ami már önmagában figyelemre méltó információ) a mai napig mintegy négymillió példány kelt el

Toszkána összes zamata

Csodálatos tehetsége van hozzá, hogy ízeket és illatokat varázsoljon elénk, de még a ház gerendázatának vagy a kő-mosogató felületének tapintását is érezhetjük sorait olvasva

Egypercesek

Radikális akció

Radikális akció

Egy cseh diák, aki a Vencel szobornál gyújtotta fel önmagát

Folytatódik a tetovált lány története

A világpremierrel egy időben jelenik meg a következő Millennium-kötet magyar kiadása

Tokaji falatok

A receptgyűjtéshez a levéltári és történeti kutatások mellett a lakosság segítségére is számítanak

Nomen est omen

Leonardo DiCaprio lesz Leonardo da Vinci

Nyomozva ismeret-terjeszteni

Legendás macsek a magyar főváros rejtelmes bugyraiban

Feliratkozás a hírlevélre

Email